Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 28-Δεκ-2020 16:07

  Ποσοστό 25,56% απέκτησαν οι Αττικές Εκδόσεις σε Αθηνόραμα και athinorama.gr

  Ποσοστό 25,56% απέκτησαν οι Αττικές Εκδόσεις σε Αθηνόραμα και athinorama.gr
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στα πλαίσια υλοποίησης της ευρύτερης στρατηγικής του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, στις 22/12/2020, ο όμιλος προχώρησε, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, στην εξαγορά δεκατριών χιλιάδων εβδομήντα (13.070) κοινών ονομαστικών μετοχών, της εταιρείας "ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ",  ποσοστό που ανέρχεται στο 25,56% του μετοχικού της κεφαλαίου.

  Αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας "ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ" είναι η έκδοση του περιοδικού Αθηνόραμα και η λειτουργία και εκμετάλλευση της  ιστοσελίδας  www.athinorama.gr.

  Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στο ποσό των 200.000€ και χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τα ίδια κεφάλαια της εταιρίας ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. και δεν υπερβαίνει το τριάντα τοις εκατό (30%) των ιδίων κεφαλαίων της,  σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη δημοσιευμένη της οικονομική κατάσταση.

  Παράλληλα, η ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. διατηρεί  δικαίωμα μεταβολής του ποσοστού συμμετοχής της εντός της προσεχούς τριετίας, το οποίο τελεί υπό την προϋπόθεση εκπλήρωσης επιμέρους όρων εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος.

  Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού του,  όπως σημειώνει, συνεχίζει τις επενδύσεις του στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (digital media), με σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, ώστε να προσαρμοστεί πλήρως και ανταγωνιστικά, στις νέες συνθήκες της αγοράς, όπως αυτές εξελίσσονται διεθνώς.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ