Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 15-Δεκ-2020 18:17

  Yalco: Μείωση κύκλου εργασιών στο εννεάμηνο του 2020

  Yalco: Μείωση κύκλου εργασιών στο εννεάμηνο του 2020
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Όπως προκύπτει από την παράθεση των βασικών οικονομικών μεγεθών του εννεάμηνου, η πορεία του γ’ τριμήνου της χρήσης 2020, δεδομένων των δυσχερών εξελίξεων της περιόδου 01.01.2020 – 30.06.2020 οι οποίες περιγράφονται στις δημοσιευμένες εξαμηνιαίες χρηματοοικονομικές καταστάσεις, εξελίχθηκε με απώλεια πωλήσεων όπως επίσης και περαιτέρω ζημιογόνα λειτουργικά αποτελέσματα, αναφέρει η εταιρεία Yalco, απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

  Ειδικότερα, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας στο εννεάμηνο διαμορφώθηκε σε 3,14 εκατ. ευρώ έναντι 6,07 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περσινό διάστημα, ενώ τα αποτελέσματα προ φόρων σε ζημιές 3,73 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 4,06 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2019.

  Δεδομένου ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το δεύτερο και σφοδρότερο κύμα της πανδημίας, τα βασικά οικονομικά μεγέθη της Εταιρείας έχουν ανάλογη πορεία και κατά το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Η Διοίκηση της εταιρείας συνεχίζει τις ενέργειές της για την εξεύρεση ενός σχεδίου εξυγίανσης και ανάπτυξης της Εταιρείας και  προτίθεται να εξαντλήσει από τη μεριά της κάθε περιθώριο εύρεσης λύσης με τις πιστώτριες τράπεζες.

  Η Διοίκηση του Ομίλου με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους, τους πελάτες, τους προμηθευτές, και τους συνεργάτες, παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις που σχετίζονται με την πρωτοφανή υγειονομική κρίση και έχει θέσει από την πρώτη στιγμή σε εφαρμογή σχέδιο διασφάλισης της υγείας του προσωπικού, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.).

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ