Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 14-Δεκ-2020 13:26

  Εριουργία Τρία Άλφα: Ζημιές προ φόρων το γ' τρίμηνο λόγω κορονοϊού

  Εριουργία Τρία Άλφα: Ζημιές προ φόρων το γ' τρίμηνο λόγω κορονοϊού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ζημιές προ φόρων εμφάνισε για το γ" τρίμηνο του 2020 η εταιρεία Εριουργία Τρία Άλφα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση και όπως δείχνει και ο πίνακας παρακάτω. Σύμφωνα όμως με τις προβλέψεις η επόμενη χρονιά αναμένεται να κινηθεί ανοδικά σε σχέση με το 2020 και να επανέλθει στα επίπεδα του 2019.

  Όπως αναφέρεται, η Διοίκηση της Εταιρείας παρακολουθεί σε συστηματική βάση τις εξελίξεις και μεριμνά για την εφαρμογή πολιτικών που κρίνονται αναγκαία και ενδεδειγμένα, προκειμένου να διασφαλισθεί η επιχειρηματική της συνέχεια, η απρόσκοπτη λειτουργία της και ο περιορισμός των αρνητικών συνεπειών στο μικρότερο δυνατό βαθμό. Για το λόγο αυτό ελήφθησαν μια σειρά περιοριστικών μέτρων για την συγκράτηση του λειτουργικού κόστους, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τα μέτρα στήριξης των πληττόμενων επιχειρήσεων που λαμβάνει κάθε φορά το ελληνικό κράτος.

  Προοπτικές 

  Με βάση τα δεδομένα που ισχύουν κατά τον χρόνο σύνταξης της παρούσας και με δεδομένο το δεύτερο κύμα της πανδημίας και του έντονου βαθμού αβεβαιότητας η Διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι οι συνέπειες θα επηρεάσουν την λήξη της τρέχουσας χρήσης όσον αφορά τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη της εταιρίας.  Σύμφωνα όμως με τις προβλέψεις η επόμενη χρονιά αναμένεται να κινηθεί ανοδικά σε σχέση με το 2020 και να επανέλθει στα επίπεδα του 2019.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ