Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 13-Νοε-2020 16:33

  Βαράγκης: ΕΓΣ στις 4 Δεκεμβρίου για έγκριση της από 16/9 Συμφωνίας Εξυγίανσης

  Βαράγκης: ΕΓΣ στις 4 Δεκεμβρίου για έγκριση της από 16/9 Συμφωνίας Εξυγίανσης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Βαράγκη θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την έγκριση της από 16.9.2020 Συμφωνίας Εξυγίανσης – Μεταβίβασης Επιχείρησης της εταιρείας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 5 της Συμφωνίας Εξυγίανσης, η οποία συνάφθηκε μεταξύ της Εταιρίας και των πιστωτών αυτής, καθώς και των λοιπών συμβαλλόμενων σε αυτή μερών, κατά τα ειδικώς διαλαμβανόμενα εντός της Συμφωνίας Εξυγίανσης.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό και μετά την από 13.11.2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας με την επωνυμία ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Α.Β.Ε.Π.Ε. "ΒΑΡΑΓΚΗΣ (η "Εταιρία"), καλούνται οι μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 4η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ στην έδρα της Εταιρίας, στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφ. Κηφισίας 38, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων:

  1. Έγκριση της από 16.9.2020 Συμφωνίας Εξυγίανσης – Μεταβίβασης Επιχείρησης της Εταιρίας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 5 της Συμφωνίας Εξυγίανσης, η οποία συνάφθηκε μεταξύ της Εταιρίας και των πιστωτών αυτής, καθώς και των λοιπών συμβαλλόμενων σε αυτή μερών, κατά τα ειδικώς διαλαμβανόμενα εντός της Συμφωνίας Εξυγίανσης

  2. Έγκριση του από 14.09.2020 ιδιωτικού συμφωνητικού δυνάμει του οποίου συμφωνείται η διαγραφή των οφειλών της Εταιρίας έναντι των α) "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΒΑΡΑΓΚΗΣ ΜΕΛΕΤΑΙ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΙ-ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ Α.Ε.", β) "ΘΗΤΑ ΔΕΛΤΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ Α.Ε.", γ) Δημητρίου Βαράγκη και δ) Νικολάου Σωσσίδη, υπό την αίρεση της επικύρωσης της από 16.09.2020 Συμφωνίας Εξυγίανσης από το αρμόδιο δικαστήριο

  3. Διάφορα θέματα - Ανακοινώσεις.

  Σε περίπτωση που κατά τη συνεδρίαση της συνέλευσης δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στον ίδιο τόπο την 10η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 μ.μ.. Σημειώνεται πως δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για την επαναληπτική συνέλευση σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 130 του ν. 4548/2018.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ