Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 09-Νοε-2020 18:07

  Quest: ΕΓΣ για την έγκριση διανομής τμήματος αδιανέμητων κερδών προηγούμενων χρήσεων

  Quest: ΕΓΣ για την έγκριση διανομής τμήματος αδιανέμητων κερδών προηγούμενων χρήσεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Quest Συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου με αντικείμενο την έγκριση  διανομής τμήματος  αδιανέμητων  κερδών  προηγούμενων  χρήσεων ποσού  10.722.268,80 ευρώ και την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας  για την υλοποίηση της απόφασης.

  Ειδικότερα, όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, μετά από απόφαση του Διοικητικού  Συμβουλίου, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 1 Δεκεμβρίου 2020,  ημέρα  Τρίτη και  ώρα  14:00  μ.μ.,  στην  έδρα  της  Εταιρείας,  στο  Δήμο  Καλλιθέας Αττικής και ειδικότερα στο κτίριο γραφείων της θυγατρικής εταιρείας "Uni Systems M.A.E." επί της οδού Αλ. Πάντου 19‐23 (αίθουσα εκδηλώσεων, ισόγειο), για να συζητήσουν και λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης: 

  1. Έγκριση  διανομής  τμήματος  αδιανέμητων  κερδών  προηγούμενων  χρήσεων ποσού  10.722.268,80 ευρώ ‐ Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας  για την υλοποίηση της αποφάσεως. 

  2. Διάφορα – Ανακοινώσεις. 

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ