Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Οκτ-2020 17:53

  MIG: Συνεχίζει με Epsilon Net - Space Hellas η διαπραγμάτευση για Singular Logic

  MIG: Συνεχίζει με Epsilon Net - Space Hellas η διαπραγμάτευση για Singular Logic
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 18:36

  Τη διακοπή των συζητήσεων με την "Nexum Holdings Limited" (Sky box) που είχε αναδειχθεί προτιμητέος επενδυτής για την εξαγορά της Singular Logic, αποφάσισε και επίσημα η διοίκηση της Marfin Investment Group. 

  Πλέον ξεκινούν διαπραγματεύσεις με το σχήμα που είχε υποβάλει τη δεύτερη καλύτερη προσφορά, στο οποίο αρχικά συμμετείχαν η Epsilon Net - Entersoft και Space Hellas. Φαίνεται όμως ότι η Entersoft δεν παρέμεινε στην "κούρσα”. 

  Την εξέλιξη αυτή την είχε προαναγγείλει η διοίκηση της MIG κατά την τελευταία γενική συνέλευση των μετόχων. Τότε ο πρόεδρος του ομίλου, Παναγιώτης Θρουβάλας, είχε δηλώσει μη ικανοποιημένος από τον χρόνο ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων. "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τον χρονισμό των διαπραγματεύσεων. Οι συζητήσεις με τον προτιμητέο επενδυτή για τη συμφωνία πώλησης (SPA) δεν έχουν καταλήξει", είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.  

  Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, παρά την αποχώρηση της Entersoft, η προσφορά για τη Singular Logic παραμένει στα επίπεδα των 18 εκατ. ευρώ, ενώ η συμμετοχή των Epsilon Net και Space Hellas είναι ισότιμη.   

  Αυτό που απομένει είναι να υπογραφεί η αρχική συμφωνία αγοραπωλησίας (SPA) μεταξύ της MIG και των Epsilon Net - Entersoft, προκειμένου οι υποψήφιοι αγοραστές να αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση στα στοιχεία της Singular Logic και με βάση αυτά να συμφωνηθεί το τελικό τίμημα της εξαγοράς. Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα ένα μήνα. 

  Η ανακοίνωση της Epsilon Net

  Η Epsilon  Net ΑΕ για την πλήρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, ανακοινώνει, ότι, η MIG ανακοίνωσε σήμερα  στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης των εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά της συμμετοχής της στην εταιρία Singular Logic με Χρηματοοικονομική Σύμβουλο τη Euroxx Χρηματιστηριακή, ότι θα προχωρήσει πλέον σε συζητήσεις με το επενδυτικό σχήμα Epsilon Net και Space Hellas με αντικείμενο την κατάρτιση σύμβασης αγοραπωλησίας των μετοχών της SingularLogic.

  Η Epsilon Net και η Space Hellas  θα συμμετάσχουν με πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας στις σχετικές συζητήσεις με σκοπό την ολοκλήρωση της συμφωνίας και θα ενημερώνουν έγκυρα και έγκαιρα τις χρηματιστηριακές αρχές και την επενδυτική κοινότητα για την πορεία των σχετικών εξελίξεων.

  Η ανακοίνωση της Space Hellas

  Η Space Hellas για την πλήρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, ανακοινώνει, ότι, η εταιρία MIG ανακοίνωσε σήμερα  στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης των εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά της συμμετοχής της στην εταιρία SingularLogic με Χρηματοοικονομική Σύμβουλο τη Euroxx Χρηματιστηριακή ότι θα προχωρήσει πλέον σε συζητήσεις με το επενδυτικό σχήμα Epsilon Net και Space Hellas με αντικείμενο την κατάρτιση σύμβασης αγοραπωλησίας των μετοχών  της SingularLogic.

  Η Space Hellas και η Epsilon Net θα συμμετάσχουν με πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας στις σχετικές συζητήσεις με σκοπό την ολοκλήρωση της συμφωνίας και θα ενημερώνουν έγκυρα και έγκαιρα τις χρηματιστηριακές αρχές και την επενδυτική κοινότητα για την πορεία των σχετικών εξελίξεων.

  Κώστας Κετσιετζής 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ