Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 28-Ιουλ-2020 12:44

  MLS: Αναστολή στη συνέλευση των ομολογιούχων με δικαστική απόφαση

  MLS: Αναστολή στη συνέλευση των ομολογιούχων με δικαστική απόφαση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας η διεξαγωγή της προγραμματισμένης για σήμερα γενικής συνέλευσης των ομολογιούχων της MLS, έπειτα από συζήτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών του αιτήματος προσωρινής διαταγής. Το αίτημα κατατέθηκε εκ μέρους τεσσάρων ομολογιούχων και εκδικάστηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί.

  Η αναστολή ισχύει μέχρι την έκδοση απόφασης της δικαστού επί του αιτήματος της προσωρινής διαταγής.

  Η πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ανέστειλε την πραγματοποίηση των συνελεύσεων και συγκεκριμένα όχι μόνο της προγραμματισμένης για σήμερα συνέλευσης των ομολογιούχων, αλλά και, κατα πληροφορίες, και της μιας εκ των δύο αυριανών. Κατά τις ίδιες πηγές, ωστόσο, η αναστολή δεν αφορά την συνέλευση για το τρίτο ομόλογο της εταιρείας (το ΜΛΣ3), η οποία είναι προγραμματισμένη να διενεργηθεί στις 9.00 αύριο Τετάρτη.

  Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο χώρο όπου ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί η ΓΣ, έπειτα από αυτή την εξέλιξη είναι πως θα πρέπει να ξεκινήσει εκ νέου όλη η διαδικασία και συγκληθούν από την αρχή οι γενικές συνελεύσεις των ομολογιούχων, με άμεση επίπτωση στο χρόνο αντιμετώπισης των ζητημάτων που έχουν ανακύψει.

  Η ανακοίνωση της εισηγμένης

  Η εταιρία MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε ανακοινώνει ότι: η προγραμματισμένη για σήμερα 28/07/2020 και ώρα 12:00 π.μ. Γενική Συνέλευση Ομολογιούχων του ομολόγου ΜΛΣ01 καθώς και η προγραμματισμένη για αύριο 29/07/2020 και ώρα 12:00 π.μ. Γενική Συνέλευση Ομολογιούχων του ομολόγου ΜΛΣ02, αναστέλλονται μέχρι την έκδοση απόφασης επί της σημερινής αιτήσεως προσωρινής διαταγής η οποία αναμένεται.

  Για τις παραπάνω δύο Συνελεύσεις θα εκδοθούν αντίστοιχα νέες προσκλήσεις από τους εκπροσώπους των ομολογιούχων BETA και EUROXX χρηματιστηριακή.

  Η Γενική Συνέλευση Ομολογιούχων του ομολόγου ΜΛΣ03 η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο 29/07/2020 στις 9:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

  Νίκος Χρυσικόπουλος

  Διαβάστε ακόμη:

  MLS: Αντίστροφη μέτρηση για τις συνελεύσεις των ομολογιούχων

  Προς κρίσιμη αναμέτρηση MLS - ομολογιούχων

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ