Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 03-Ιουλ-2020 13:00

  Παΐρης: Σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για την τροποποίηση όρων του ΚΟΔ

  Παΐρης: Σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για την τροποποίηση όρων του ΚΟΔ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για την τροποποίηση όρων του, από 08.04.2020 υπογραφέντος προγράμματος εκδόσεως του Εμπραγμάτως Εξασφαλισμένου Κοινού Ομολογιακού Δανείου, βρίσκεται η εταιρεία Ε. ΠΑΪΡΗΣ ΑΒΕΕ.

  Ειδικότερα, εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για την τροποποίηση όρων του, από 08.04.2020 υπογραφέντος προγράμματος εκδόσεως του Εμπραγμάτως Εξασφαλισμένου Κοινού Ομολογιακού Δανείου, όσον αφορά στην παράταση της περιόδου διαθεσιμότητας έκδοσης των ομολογιών Α' Σειράς, κατά τουλάχιστον ένα (1) μήνα, λόγω υπαγωγής της Εταιρίας στο καθεστώς των ευεργετικών διατάξεων της με αριθ. 37674/10.4.2020 απόφασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων "Πρόσκληση για την Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του ιού COVID-19" (Β' 1291), ως εκάστοτε ισχύει.

  Η Γενική Συνέλευση της Εταιρίας θα αποφασίσει επί των ως άνω τροποποιήσεων όρων του εν λόγω ομολογιακού δανείου, σε περίπτωση που τελεσφορήσουν οι παραπάνω διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες, καταλήγει η ανακοίνωση της εισηγμένης.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
  29 Απριλίου 2021