Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 28-Ιουν-2020 09:00

  Euromedica: Ενημέρωση περί διαβίβασης προσωπικών δεδομένων

  Euromedica: Ενημέρωση περί διαβίβασης προσωπικών δεδομένων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "EUROMEDICA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ - ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΑ" και με διακριτικό τίτλο  "EUROMEDICA", με Α.Φ.Μ. 094045865/Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Αθηνών, που εδρεύει στην Αθήνα Αττικής, επί της Λεωφόρου Μεσογείων αρ. 2-4 ενημερώνει ότι στο πλαίσιο επικείμενης διαδικασίας εξυγίανσης – μεταβίβασης επιχείρησης, σύμφωνα με τα άρθρα 99επ., 106δ του Ν. 3588/2007, όπως ισχύει σήμερα, καθίσταται εκ του νόμου επιβεβλημένη η γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων – πιστωτών, οφειλετών, αντισυμβαλλόμενών και εν γένει φυσικών προσώπων συνδεόμενων με αξιώσεις που αποτελούν αντικείμενο της μεταβίβασης.Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων θα είναι αποκλειστικά οι συμβαλλόμενοι στην συμφωνία εξυγίανσης πιστωτές, καθώς και οι αρμόδιες δικαστικές αλλά και λοιπές δημόσιες αρχές (ΓΕΜΗ, Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων), ενώπιον των οποίων κατατίθεται η αίτηση προς επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης. Διευκρινίζεται ότι τα προσωπικά δεδομένα που θα γνωστοποιηθούν περιορίζονται σε στοιχεία προσδιοριστικά της ταυτότητας των υποκειμένων (ονοματεπώνυμο, ειδικότητα κοκ.) και της εκάστοτε αξίωσης.

  Τα ενδιαφερόμενα φυσικά πρόσωπα έχουν δικαίωμα υποβολής αιτήματος για πρόσβαση και διόρθωση των προσωπικών δεδομένων τους και εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, δικαίωμα να αιτηθούν διαγραφή των προσωπικών δεδομένων τους ή περιορισμό της επεξεργασίας που αφορούν ή δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία. Περαιτέρω, μπορούν να υποβάλλουν καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην Ελλάδα, (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, +30 210 6475600,contact@dpa.gr, www.dpa.gr).

  Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων τους, τα ενδιαφερόμενα φυσικά πρόσωπα  μπορούν να απευθύνονται εγγράφως στα επί της Λεωφ. Μεσογείων 357-9 στο Χαλάνδρι γραφεία της Εταιρίας και στο mailinfo@euromedica.gr. Διευκρινίζεται ότι Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων της Εταιρίας είναι η κα Μαρία Κριτσωτάκη.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ