Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Ιουν-2020 15:19

  Creta Farms: Διαψεύδει δημοσίευμα - δεν εξαφανίστηκε "αναδρομικά" μέλος του ΔΣ

  Creta Farms: Διαψεύδει δημοσίευμα - δεν εξαφανίστηκε "αναδρομικά" μέλος του ΔΣ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε διάψευση δημοσιεύματος σύμφωνα με το οποίο η Creta Farms "εξαφάνισε αναδρομικά" από το ΔΣ της μέλος, προχώρησε η εταιρεία με ανακοίνωσή της. Όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωση, εξηγώντας την καθυστέρηση της δημοσίευσης στο ΓΕΜΗ: "η δημοσίευση του εν λόγω πρακτικού μετά από τόσους μήνες από την ημερομηνία υποβολής του οφείλεται αποκλειστικά σε διαδικασίες εσωτερικές της υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ. που αφορούν τη ροή δημοσιεύσεων των καταχωρήσεων των εταιρειών".

  Ειδικότερα, η πλήρη ανακοίνωση της Creta Farms έχει ως εξής: 

  Η Εταιρεία ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ επιθυμεί να γνωστοποιήσει στο επενδυτικό κοινό ότι αρνείται κατηγορηματικά ως απολύτως στρεβλό και αναληθές το περιεχόμενο του δημοσιεύματος στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.bankingnews.gr με τίτλο "Αποκάλυψη: Εξαφάνισαν αναδρομικά το Μαργωμένο από την Creta Farm - Τα καυτά ερωτήματα για πλαστά έγγραφα και εξαπάτηση του ΓΕΜΗ".

  Για την αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε ότι το πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου που μνημονεύεται στο δημοσίευμα υπέβαλλε την παραίτησή του την 28.08.2019. Εν συνεχεία, η Εταιρεία προχώρησε εντός του μηνός Σεπτεμβρίου στην ανάρτηση του εν λόγω πρακτικού συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου στην αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ., γεγονός που αποδεικνύεται εξ εγγράφων και θα ήταν δυνατό να διευκρινιστεί με μία απλή ερώτηση από τον συντάκτη του δημοσιεύματος. Η δημοσίευση του εν λόγω πρακτικού μετά από τόσους μήνες από την ημερομηνία υποβολής του οφείλεται αποκλειστικά σε διαδικασίες εσωτερικές της υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ. που αφορούν τη ροή δημοσιεύσεων των καταχωρήσεων των εταιρειών. Η Εταιρεία, εξάλλου, τον Οκτώβριο του 2019 που ορίστηκε η προσωρινή διοίκηση, προέβη στη γνωστοποίηση στο επενδυτικό κοινό των αλλαγών στη σύνθεση της Διοίκησης. Η ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της. 

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ