Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 11-Μαϊ-2020 13:01

  Με άμεσα ψηφιακά αντανακλαστικά η Prodea

  Με άμεσα ψηφιακά αντανακλαστικά η Prodea
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στη ψηφιακή πραγματοποίηση των Γενικών του Συνελεύσεων προσανατολίζονται οι μεγάλες εταιρείες λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού.

  Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τη δυνατότητα διεξαγωγής Γενικών Συνελεύσεων εξ αποστάσεως, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, παρέχει η νέα υπηρεσία του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, με την ονομασία AXIA e- Shareholders Μeeting.

  Με  τον τρόπο αυτόν, ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών παρέχει προς τις εισηγμένες εταιρείες τη δυνατότητα συγκέντρωσης   στοιχείων και πληροφοριών για τη συμμετοχή των μετόχων τους στις Γενικές Συνελεύσεις.

  Ήδη από τον προηγούμενο μήνα η Prodea Investments η μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων real estate στην Ελλάδα είχε πραγματοποιήσει την Γενική Συνέλευση των μετόχων της σ’ ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον.

  Η εταιρεία είχε ήδη φροντίσει την "ψηφιακή της μετάβαση" με πλήρη δυνατότητα τηλε-εργασίας πριν ακόμα επιβληθεί η καραντίνα, έχοντας προβλέψει τη σχετικό πρωτόκολλο στον σχεδιασμό της λειτουργίας της. Επέδειξε άμεσα ψηφιακά αντανακλαστικά, όπως προβλέπεται για την ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο του real estate.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ