Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Μαϊ-2020 16:59

  Νεώριον: Τι απαντά ο Ν. Ταβουλάρης στην επιστολή δύο μελών του Δ.Σ.

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Καμία παράνομη πράξη δεν έχει τελεστεί", τονίζει σε ανακοίνωση του ο κ. Ν. Ταβουλάρης, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, σχολιάζοντας επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 05.05.2020 από δύο Μέλη του Δ.Σ της ΝΒΕΕ Α.Ε. ενώ κάνει λόγο για "ανυπόστατες κατηγορίες".

  Αναλυτικά, η εισηγμένη σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση: 
  Με αφορμή επιστολή που δόθηκε σε δημοσιότητα στις 05.05.2020 από 2 Μέλη του Δ.Σ της ΝΒΕΕ Α.Ε. κ.κ. Ι. Στεφάνου και Γ. Στεφάνου με ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος του Προέδρου και Δ. Συμβούλου της ΝΒΕΕ Α.Ε και της εισηγμένης ΝΕΩΡΙΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Μητρικής), για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού αναφέρονται τα ακόλουθα:

  Οι ανωτέρω εταιρείες, τόσο η Μητρική, όσο και η θυγατρική βρίσκονται σε συζητήσεις με αλλοδαπή εταιρεία για την εξυγίανση της δεύτερης ΝΒΕΕ Α.Ε. Για τις συζητήσεις αυτές ισχύουν συμφωνίες εμπιστευτικότητας.

  Είναι προφανές ότι οι κ.κ. Ι. και Γ. Στεφάνου αντιλαμβάνονται διαφορετικά την κατεύθυνση που λαμβάνουν από ημέρα σε ημέρα οι  συζητήσεις για το θέμα της εξυγίανσης. Είχαν και έχουν το δικαίωμα να έχουν διαφορετική άποψη ως προς τη γραμμή που ακολουθούν τόσο η Μητρική εταιρεία όσο και η θυγατρική ΝΒΕΕ ΑΕ. Και θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγκλιση των ΔΣ. Αντ' αυτού ειδοποίησαν εγγράφως και με συκοφαντίες την εταιρεία κυριολεκτικά την ίδια στιγμή που έδωσαν στη δημοσιότητα την προαναφερθείσα επιστολή.

  Σε ότι αφορά τα πραγματικά αίτια της κρίσης στην οποία αναμφισβήτητα βρίσκεται η Εταιρεία διαβεβαιώνω προσωπικά και υπεύθυνα ότι καμία παράνομη πράξη δεν έχει τελεστεί και οι ταλαιπωρίες της Εταιρείας, του Προσωπικού της και των Μετόχων της οφείλονται στη γενική Κρίση που πέρασε η Χώρα και ο ναυπηγικός κλάδος της την παρελθούσα δεκαετία και μάλιστα σε μία εποχή γενικότερης δημοσιονομικής Κρίσης. Δυστυχώς η επέλαση του κορωνοϊού έκανε δυσκολότερη την κατάσταση για όλες τις επιχειρήσεις της Χώρας.

  Στη δεκαετία που πέρασε με τεράστιες προσπάθειες κρατήσαμε σε λειτουργία και τα δύο ναυπηγεία, θυγατρικές της εισηγμένης Μητρικής, Ελευσίνα και Νεώριο. 

  Θα ήθελα να ενημερώσω τον μεγάλο αριθμό Μετόχων μας ότι τόσο η Μητρική όσο και οι θυγατρικές της Εταιρείες δεν ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα και παράνομες πράξεις. Διαβεβαιώνουμε ότι υποστηρίζουμε την επιβίωση και εξυγίανση της Εταιρείας.

  Για την Εταιρεία

  8 Μαΐου 2020

  Ν. ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ

  Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος"

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ