Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Απρ-2020 17:15

  Περσεύς: Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση από Andromeda Seafood - Στο 1,15€/μετοχή το τίμημα

  Περσεύς: Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση από Andromeda Seafood - Στο 1,15€/μετοχή το τίμημα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην έγκριση του πληροφοριακού δελτίου της υποχρεωτικής δημόσιας προσφοράς της Andromeda Seafood για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της "Περσεύς" προχώρησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

  Την 8η Απριλίου, ο Προτείνων και τα Συντονισμένα Πρόσωπα κατείχαν, άμεσα και έμμεσα, συνολικά 16.696.252 Μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 97,21% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

  Το αντάλλαγμα που προσφέρει η Andromeda Seafood για την απόκτηση κάθε Μετοχής της Δημόσιας Πρότασης, η οποία θα της προσφερθεί νομίμως και εγκύρως κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής ανέρχεται σε €1,15 τοις μετρητοίς.

  Το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα πληροί τα κριτήρια του "δίκαιου και εύλογου" ανταλλάγματος, όπως αυτά περιγράφονται στο άρθρο 9, παράγραφοι 4 και 6 του Νόμου, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

  Η περίοδος, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Αποδεχόμενοι Μέτοχοι δύνανται να δηλώσουν την αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης με την υποβολή σχετικής έγγραφης δήλωσης αποδοχής σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. στην Ελλάδα, η οποία ενεργεί ως σύμβουλος του Προτείνοντα και διαχειριστής της Δημόσιας Πρότασης θα διαρκέσει τέσσερις (4) εβδομάδες, με έναρξη στις 10.04.2020 και ώρα 08:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος) και λήξη στις 11.05.2020, με το τέλος του ωραρίου των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα.

  Εναλλακτικά, μέτοχοι της Εταιρείας που επιθυμούν να αποδεχθούν τη Δημόσια Πρόταση δύνανται, κατ’ επιλογήν τους, να εξουσιοδοτήσουν το χειριστή του λογαριασμού αξιών που τηρούν στο Σύστημα Άυλων Τίτλων στον οποίο είναι καταχωρημένες οι Μετοχές τους (στο εξής ο "Αρχικός Χειριστής") να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης στο όνομα και για λογαριασμό τους.

  Οι μέτοχοι της Εταιρείας θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν αντίτυπα του Πληροφοριακού Δελτίου, της Δήλωσης Αποδοχής και πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης από οποιοδήποτε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα από τις 10.04.2020 μέχρι και τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής.

  10.Επίσης, το Πληροφοριακό Δελτίο θα είναι διαθέσιμο από τις 10.04.2020 σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Συμβούλου (www.piraeusbankgroup.com), στην ιστοσελίδα της ΕΚ (http://www.hcmc.gr/el_GR/web/portal/publicproposals και http://www.hcmc.gr/el_GR/web/portal/deltiaprotaseon12minou) και στην ιστοσελίδα της Ε.Χ.Α.Ε. (http://www.helex.gr/el/web/guest/companies-information-memorandum-informative-material). Σημειώνεται ότι ο Προτείνων δεν διαθέτει ιστοσελίδα.

  Τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πρότασης θα ανακοινωθούν στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών και στην ιστοσελίδα του Χ.Α. εντός δύο εργάσιμων ημερών από το τέλος της Περιόδου Αποδοχής.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ