Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 13-Μαρ-2020 21:24

  Σελόντα: Από 17/3 έως 22/4 η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης της Andromeda Seafood

  Σελόντα: Από 17/3 έως 22/4 η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης της Andromeda Seafood
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 12.03.2020, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (στο εξής η "ΕΚ") ενέκρινε το πληροφοριακό δελτίο (στο εξής το "Πληροφοριακό Δελτίο") της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης (στο εξής η "Δημόσια Πρόταση") που υπέβαλε η αλλοδαπή εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία "ANDROMEDA SEAFOOD SOCIEDAD LIMITADA" (στο εξής ο "Προτείνων") προς τους μετόχους της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ" (στο εξής η "Εταιρεία"), για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών ονομαστικής αξίας €0,31 η κάθε μία (στο εξής οι "Μετοχές"), τις οποίες δεν κατείχε, άμεσα ή έμμεσα, ο Προτείνων ή/και οποιαδήποτε Συντονισμένα Πρόσωπα (όπως ορίζονται κατωτέρω) κατά την 27.11.2019, δηλαδή κατά την ημερομηνία που ο Προτείνων κατέστη υπόχρεος να υποβάλει δημόσια πρόταση σύμφωνα με το άρθρο 7, παράγραφος 1 του Ν. 3461/2006 (στο εξής ο "Νόμος").

  Η περίοδος, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Αποδεχόμενοι Μέτοχοι δύνανται να δηλώσουν την αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης με την υποβολή σχετικής έγγραφης δήλωσης αποδοχής (στο εξής η "Δήλωση Αποδοχής") σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε. στην Ελλάδα, η οποία ενεργεί ως σύμβουλος του Προτείνοντα και διαχειρίστρια της Δημόσιας Πρότασης (στο εξής η "Eurobank" ή ο "Σύμβουλος"), θα διαρκέσει πέντε (5) εβδομάδες, με έναρξη στις 17.03.2020 και ώρα 08:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος) και λήξη στις 22.04.2020, με το τέλος του ωραρίου των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα.

  Εναλλακτικά, μέτοχοι της Εταιρείας που επιθυμούν να αποδεχθούν τη Δημόσια Πρόταση δύνανται, κατ’ επιλογήν τους, να εξουσιοδοτήσουν το χειριστή του λογαριασμού αξιών που τηρούν στο Σύστημα Άυλων Τίτλων στον οποίο είναι καταχωρημένες οι Μετοχές τους (στο εξής ο "Αρχικός Χειριστής") να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης στο όνομα και για λογαριασμό τους.  

  Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση στη δεξιά στήλη Σχετικά Αρχεία.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ