Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Φεβ-2020 18:37

  Folli Follie: Θα προσφύγει κατά της δέσμευσης των μετοχών της στην DUFRY

  Folli Follie: Θα προσφύγει κατά της δέσμευσης των μετοχών της στην DUFRY
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά της διαταγής ανεξάρτητης αρχής για τη δέσμευση των μετοχών που κατέχει στην DUFRY σκοπεύει να προσφύγει η Folli Follie.

  Σε σχετική ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει συγκεκριμένα ότι κοινοποιήθηκε σήμερα η υπ΄αριθμ. 17/13-3-2020 Διάταξη της κ. Προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες κ. Aννας Ζαΐρη, Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, με την οποία διατάσσεται η δέσμευση των 804.728 μετοχών DUFRY, κυριότητας της Εταιρείας.

  Σημειώνεται ότι το "πακέτο" μετοχών της Dufry που κατέχει η Folli Follie, το μόνο "ελεύθερο" περιουσιακό στοιχείο, αποτελεί εν όψει της αποδέσμευσής του "κλειδί" για την προωθούμενη συμφωνία εξυγίανσης της Follie Follie.

  Η Εταιρεία σκοπεύει να προσφύγει κατά της εν λόγω δέσμευσης και επισημαίνει ότι συνεχίζεται απρόσκοπτα η Διαδικασία Εξυγίανσης κατόπιν της Δημόσιας Ανακοίνωσης της 14/2/2020 και της Πρόσκλησης προς παροχή συγκατάθεσης προς τους κατόχους ομολόγων (Consent Solicitation) Swissbond και Eurobonds, όπως έχει καταλήξει ήδη σε συμφωνία κατ' αρχήν για την οικονομική αναδιάρθρωση του Ομίλου, έτσι ώστε, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτευχθούν τα απαιτούμενα επίπεδα έγκρισης με την ολοκλήρωση εκάστης Συνεδρίασης Ομολογιούχων, η Εταιρεία να έχει τις απαραίτητες συγκαταθέσεις για να προχωρήσει στην ολοκλήρωση των βασικών εγγράφων και να επικυρωθεί το Σχέδιο Εξυγίανσης από τους πιστωτές πριν από την κατάθεση στο αρμόδιο Δικαστήριο των Αθηνών σύμφωνα με το άρ. 106 δ του Πτωχευτικού Κώδικα.

  Διαβάστε ακόμη:

  Folli-Follie: Κινήσεις υψηλού ρίσκου με "λάφυρο" τα τελευταία ασημικά

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων