Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 20-Ιαν-2020 14:43

  Ε. Παΐρης: Η έκδοση ομολογιακού δανείου στο επίκεντρο της Γ.Σ.

  Ε. Παΐρης: Η έκδοση ομολογιακού δανείου στο επίκεντρο της Γ.Σ.
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η έκδοση εξασφαλισμένου κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως 8.964.000 ευρώ θα βρεθεί στο επίκεντρο της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία Ε. Παΐρης στα γραφεία της στον Ασπρόπυργο στις 10 Φεβρουαρίου 2020. 

  Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης για τα οποία οι μέτοχοι θα κληθούν να λάβουν αποφάσεις:  

  1.      Έκδοση  Εμπραγμάτως Εξασφαλισμένου Κοινού Ομολογιακού Δανείου βάσει των διατάξεων του ν. 4548/2018 και του ν. 3156/2003 ως ισχύουν, ποσού μέχρι ευρώ οκτώ εκατομμυρίων εννιακοσίων εξήντα τεσσάρων χιλιάδων Ευρώ (€8.964.000), υπό την εγγύηση της θυγατρικής εταιρείας "EPSH ΕΛΛΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και ορισμός των εξασφαλίσεων που θα παρασχεθούν στους ομολογιούχους δανειστές.

  2.      Ανάθεση, δυνάμει εντολής και πληρεξουσιότητας στο Διοικητικό Συμβούλιο όπως, κατόπιν διαπραγματεύσεων με τα ενδιαφερόμενα μέρη, εξειδικεύσει τους όρους του κοινού ομολογιακού δανείου, επιλέξει και συμβληθεί με τους ομολογιούχους δανειστές, διορίσει το διαχειριστή πληρωμών και τον εκπρόσωπο των ομολογιούχων και ορίσει τα πρόσωπα που θα υπογράψουν όλες τις συναφείς προς την έκδοση, διάθεση και εκπροσώπηση του ομολογιακού δανείου, συμβάσεις, τις εξασφαλίσεις καθώς και τις ομολογίες.

  3.      Εκλογή νέου μέλους της Επιτροπής Ελέγχου.

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας για την λήψη αποφάσεως σε οποιοδήποτε θέμα της αρχικής ημερησίας διάταξης κατά την ημερομηνία της 10ης Φεβρουαρίου 2020, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, χωρίς να μεσολαβήσει νεότερη πρόσκληση αυτής, τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία στην έδρα της Εταιρίας στον Ασπρόπυργο Αττικής Θέση Γκορυτσά, Τ.Κ. 19300.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων