Τρίτη, 17-Δεκ-2019 11:54

Folli-Follie: Η ανακοίνωση για την παραίτηση του Τζ. Κουτσολιούτσου από το Δ.Σ.

Την παραίτηση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου από το Δ.Σ. της επιβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωσή της η Folli-Follie, σημειώνοντας ότι έγινε αποδεκτή από το όργανο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην εταιρική ανακοίνωση, "η Folli-Follie "ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι το μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Γεώργιος Δ. Κουτσολιούτσος υπέβαλε στις 16.12.2019 την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας. Η Folli Follie Α.Ε.Β.Τ.Ε. και το Διοικητικό Συμβούλιο της  Εταιρείας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κουτσολιούτσου, όρισε δε την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα την 19.12.2019, 15:00 μ.μ.".

Σημειώνεται ότι ο κ. Κουτσολιούτσος αντικαταστάθηκε από τον κ. Δημήτριο Βαλαχή του Ευστρατίου, όπως προτάθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Υπενθυμίζεται ότι σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ανέφερε: "Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κάνοντας χρήση της διάταξης του άρθρου 40 παρ. 2 του ν. 4640/2019, που ψηφίστηκε πρόσφατα και θεσμοθετεί τη δυνατότητά της να ζητάει από το δικαστήριο τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων για την προσωρινή αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. εισηγμένης εταιρίας, υπό προϋποθέσεις, κατέθεσε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινής διαταγής, ζητώντας την αντικατάσταση του κ. Γ. Κουτσολιούτσου από το ΔΣ της εταιρίας "FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ".