Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 30-Σεπ-2019 18:04

  Η Doppler καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση για συζήτηση περί μείωσης μετοχικού κεφαλαίου

  Η Doppler καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση για συζήτηση περί μείωσης μετοχικού κεφαλαίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τους μετόχους της η εταιρεία Doppler στις 25/10/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ., στα γραφεία της εταιρείας στη ΒΙΟ.ΠΑ. Πολυκάστρου στο Δήμο Παιονίας του Νομού Κιλκίς.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας θα ζητηθεί το εξής: 

  Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 1.802.001,70 ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της Εταιρείας κατά 0,17 κατ' εφαρμογή του άρθρου 119 παρ. 4 του Ν. 4548/2018. H ανωτέρω μείωση θα πραγματοποιηθεί για να συμψηφιστούν ισόποσες σωρευμένες λογιστικές ζημιές της εταιρείας. Σκοπός της εταιρείας με την ανωτέρω μείωση είναι να μην εμπίπτει πλέον στις διατάξεις της παρ.4 του άρθρου 119 του Ν.4548/2018.

  Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα παράστασης όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας είτε αυτοπροσώπως είτε δι' αντιπροσώπου. Οι μέτοχοι, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, θα πρέπει μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους στο Σύστημα Αυλών Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω των Ελληνικών Χρηματιστηρίων Α.Ε., για μετοχές που έχουν κατατεθεί στον Ειδικό Λογαριασμό των Ελληνικών Χρηματιστηρίων Α.Ε., να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από το Χειριστή τους ή από τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να προσκομίσουν τις αποδείξεις κατάθεσης και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης τουλάχιστον πέντε (5) μέρες πριν από την οριζόμενη ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης στην Εταιρεία (ΒΙΟ.ΠΑ. Πολυκάστρου - Τ.Κ. 61200 Πολύκαστρο, Νομός Κιλκίς, τηλ: 23430-54000 - φαξ: 23430-23701), προκειμένου να μπορούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας το Διοικητικό Συμβούλιο με την παρούσα πρόσκληση καλεί τους Μετόχους της Εταιρίας σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 8η Νοεμβρίου  2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ. στον ίδιο τόπο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ