Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 20-Σεπ-2019 18:29

  Quest Συμμετοχών: Έκτακτη Γ.Σ. στις 15/10 για επιστροφή κεφαλαίου

  Quest Συμμετοχών: Έκτακτη Γ.Σ. στις 15/10 για επιστροφή κεφαλαίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους ύψους 0,14 ευρώ με καταβολή μετρητών καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Quest Συμμετοχών που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου 2019.

  Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00 μ.μ., στην έδρα της, οδός Αργυρουπόλεως 2Α, 5ος όροφος, Καλλιθέα Αττικής, για να συζητήσουν και λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

  1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας συνεπεία κεφαλαιοποίησης τμήματος του υπερβάλλοντος του υποχρεωτικού τακτικού αποθεματικού με αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών από δέκα λεπτά του ευρώ (€0,10) σε δέκα οκτώ λεπτά του ευρώ (€0,18) ανά μετοχή – Τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού που αφορά στο Μετοχικό Κεφάλαιο – Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την υλοποίηση της αποφάσεως.

  2. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών κατά δέκα τέσσερα λεπτά του ευρώ (€0,14) ανά μετοχή και επιστροφή του ποσού της μείωσης του Μετοχικού Κεφαλαίου στους μετόχους με καταβολή μετρητών – Τροποποίηση του άρθρου 5, παρ. 1, του Καταστατικού που αφορά στο Μετοχικό Κεφάλαιο - Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την υλοποίηση της αποφάσεως.

  3. Διάφορα – Ανακοινώσεις.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ