Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 26-Αυγ-2019 09:27

  Folli Follie: Επιβεβαιώνει ότι διερευνά την πώληση της Links of London

  Folli Follie: Επιβεβαιώνει ότι διερευνά την πώληση της Links of London
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Επιβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωσή της η Folli Follie ότι έχει αναθέσει "στους Deloitte και Savigny Partners να διερευνήσουν την επιλογή μιας πλήρους πώλησης" της Links of London. Στην ίδια ανακοίνωση συμπληρώνει πως "έως εκεί εκτείνεται η εντολή τους αυτή την στιγμή". Και συνεχίζει λέγοντας πως "H Links of London παραμένει στη διαδικασία ενός σχεδίου ανάκαμψης, το οποίο η Εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει".

  Αναλυτικά, η πλήρης ανακοίνωση της Folli Follie έχει ως εξής:

  H Eταιρεία έλαβε γνώση ορισμένων αναφορών στα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με την πιθανή πώληση της Links of London. Η Εταιρεία μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει αναθέσει στους Deloitte και Savigny Partners να διερευνήσουν την επιλογή μιας πλήρους πώλησης της επιχείρησης, αλλά έως εκεί εκτείνεται η εντολή τους αυτή την στιγμή. H Links of London παραμένει στη διαδικασία ενός σχεδίου ανάκαμψης, το οποίο η Εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει.

  Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR. Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κ. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου, του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων.

  Διαβάστε ακόμη: 

  Σε δεινή θέση η Links of London, οδεύει προς πώληση

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων