Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 20-Αυγ-2019 17:14

  Μπουτάρης: Μετατροπή των ανωνύμων μετοχών σε ονομαστικές αποφάσισε η Γ.Σ.

  Μπουτάρης: Μετατροπή των ανωνύμων μετοχών σε ονομαστικές αποφάσισε η Γ.Σ.
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη μετατροπή των ανωνύμων μετοχών της εταιρείας σε ονοματικές αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Μπουτάρης που πραγματοποιήθηκε εχθές, ενώ εξέλεξε και το νέο διοικητικό συμβούλιο της εισηγμένης.

  Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, στις 19 Αυγούστου 2019 στις 10:00 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, όπου επί συνόλου 25.179.640 μετοχών και ψήφων παρίσταντο 5.600.000 μετοχές και ψήφοι, ήτοι το 22,24% του συνόλου των μετοχών και ψήφων.

  Κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων συζητήθηκαν και ελήφθησαν ομόφωνα αποφάσεις σχετικά με τα κατωτέρω θέματα της ημερησίας διάταξης:
  Αποφασίστηκε η μετατροπή των ανώνυμων μετοχών της Εταιρίας σε ονομαστικές σύμφωνα με το αρθ. 184 Ν. 4548/2018 και η τροποποίηση προς το σκοπό αυτό του αρθ. 8 του Καταστατικού της Εταιρίας.

  Αποφασίστηκε η τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση, αναρίθμηση και κωδικοποίηση των διατάξεων του Καταστατικού της Εταιρίας σε ενιαίο κείμενο, επί σκοπώ προσαρμογής και εναρμόνισης σύμφωνα με το αρθ. 183 του Ν.4548/2018.

  Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα και εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Επιτροπή Ελέγχου με διετή θητεία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ