Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 08-Αυγ-2019 19:32

  Eltrak: Ζημία απομείωσης 5,24 εκατ. ευρώ προ φόρων αναμένει η εταιρεία στο α' εξάμηνο του 2019

  Eltrak: Ζημία απομείωσης 5,24 εκατ. ευρώ προ φόρων αναμένει η εταιρεία στο α' εξάμηνο του 2019
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ζημία απομείωσης 5,24 εκατ. ευρώ προ φόρων αναμένει η Eltrak, λόγω απομείωσης αξίας ακινήτου, στα αποτελέσματα α' εξαμήνου του 2019.

  Όπως σημειώνει η εταιρεία, "η ΕΛΤΡΑΚ βρίσκεται σε διαδικασία κατάρτισης των χρηματοοικονομικών καταστάσεων της 30 Ιουνίου 2019.

  Εντός αυτού του πλαισίου επαναπροσδιόρισε τη χρήση των ακινήτων της και, καθώς προτίθεται να πωλήσει ένα από τα ακίνητά της, πραγματοποίησε, σύμφωνα με Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς, έλεγχο απομείωσης της αξίας του εν λόγω ακινήτου (impairment test).

  Προς τον σκοπό αυτό, η Διοίκηση έκανε χρήση εκτίμησης ανεξάρτητου εκτιμητή ακινήτων προκειμένου να προσδιοριστεί η αγοραία αξία του ακινήτου και να αναγνωριστεί οιαδήποτε αρνητική διαφορά από την αξία που έχει το ακίνητο στα βιβλία της Εταιρείας ως ζημία απομείωσης στις ενδιάμεσες χρηματοοικονομικές καταστάσεις του εξαμήνου.

  Για την άμεση και ενδελεχή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού, η Εταιρεία ανακοινώνει ότι αναμένει να αναγνωρίσει μια απομείωση ποσού €5,24 εκατομμυρίων προ φόρων (€3,98 εκατομμυρίων μετά φόρων) στα αποτελέσματα εξαμήνου του 2019".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ