Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Ιουλ-2019 17:38

  Στην ELTRAK CP Ltd περνά το 66,03% της ΕΛΤΡΑΚ

  Στην ELTRAK CP Ltd περνά το 66,03% της ΕΛΤΡΑΚ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. ανακοινώνει ότι έλαβε, διά επιστολών, ενημέρωση ότι οι κάτωθι βασικοί μέτοχοι της, ήτοι οι MELCOURT (JERSEY) LIMITED, Πολίτης Αναστάσιος- Αλέξανδρος, Κόβας Γεώργιος και Κόβα Ισαβέλλα, καθώς και λοιπά μέλη της οικογένειας Πολίτη έχουν συμφωνήσει οριστικώς με τη ELTRAK CP LTD την πώληση όλων των μετοχών που έκαστος κατέχει και οι οποίες που αντιστοιχούν συνολικά σε ποσοστό 66,03 % περίπου επί του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

  Σημειώνεται ότι η MELCOURT (JERSEY) LIMITED κατέχει ποσοστό 32,39% περίπου, ο Πολίτης Αναστάσιος-Αλέξανδρος 11,027% περίπου, ο Κόβας Γεώργιος 6,405% περίπου, η Κόβα Ισαβέλλα 10,89% περίπου, και τα λοιπά μέλη της οικογένειας Πολίτη ποσοστό περίπου 5,32% συνολικά.

  Το συνολικό τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται σε ποσό 3,288 ευρώ ανά μετοχή που θα καταβληθεί κατά την ημέρα της ολοκλήρωσής της.

  Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την πλήρωση συνήθων γι’ αυτές τις συναλλαγές αιρέσεων και αναμένεται εντός του τρέχοντος μηνός, ενώ η εταιρεία θα ενημερώσει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό αναφορικά με οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη επί της συναλλαγής, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία.

  Η ELTRAK CP LTD είναι θυγατρική της αγγλικής εταιρείας CP HOLDINGS LTD με επενδύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και την αντιπροσωπεία Caterpillar σε δύο ακόμα αγορές.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ