Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Ιουλ-2019 14:43

  Κανάκης: Με 98,57% η Orkla Food Ingredients AS μετά τη Δημόσια Πρόταση

  Κανάκης: Με 98,57% η Orkla Food Ingredients AS μετά τη Δημόσια Πρόταση
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνολικά 30 δηλώσεις αποδοχής κατατέθηκαν από μετόχους της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής της προαιρετικής δημόσιας πρότασης της "ORKLA FOOD INGREDIENTS AS", όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη.

  Οι εν λόγω μέτοχοι αποδέχθηκαν νομίμως και εγκύρως τη Δημόσια Πρόταση της ORKLA FOOD INGREDIENTS AS προσφέροντας συνολικά 1.568.574 Μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 20,92% περίπου του συνολικού αριθμού Μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

  Σημειώνεται ότι ο
  - Ο αριθμός των Προσφερόμενων Μετοχών μαζί με τις Μετοχές τις οποίες ο Προτείνων απέκτησε μέσω του Χ.Α. και εξωχρηματιστηριακά από την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης μέχρι και την ημέρα λήξης της Περιόδου Αποδοχής (02.07.2019), υπερβαίνει τις 6.750.000 Μετοχές, ήτοι ανέρχεται σε 7.393.075 Μετοχές οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 98,57% περίπου του συνολικού αριθμού των Μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και ως εκ τούτου η Δημόσια Πρόταση ισχύει σύμφωνα με τους όρους της όπως αυτοί αναφέρονται στο Πληροφοριακό Δελτίο της Δημόσιας Πρότασης.

  - Η καταβολή του Προσφερόμενου Ανταλλάγματος στους Αποδεχόμενους Μετόχους θα ξεκινήσει την 08.07.2019.

  Επισημαίνεται ότι ο Προτείνων θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς (squeeze out), ενώ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του Δικαιώματος Εξαγοράς θα προκαλέσει αυτόκλητη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, με θέμα τη λήψη απόφασης για τη διαγραφή των Μετοχών της Εταιρείας από το Χ.Α., σύμφωνα με το άρθρο 17, παράγραφος 5 του Ν. 3371/2005 και θα ψηφίσει υπέρ αυτής της απόφασης. Κατόπιν λήψης της εν λόγω απόφασης από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, θα υποβάλει προς την Ε.Κ. αίτημα διαγραφής των Μετοχών της Εταιρείας από το Χ.Α.

  Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση στη δεξιά στήλη Σχετικά Αρχεία

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡXEIA

  Ανακοίνωση (286 KB)

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων