Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Ιουλ-2019 14:53

  Από 3 έως 31 Ιουλίου η περίοδος αποδοχής της ΔΠ της Invel για την Εθνική Πανγαία

  Από 3 έως 31 Ιουλίου η περίοδος αποδοχής της ΔΠ της Invel για την Εθνική Πανγαία
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Από τις 3 Ιουλίου έως και τις 31 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης που έχει υποβάλλει η Invel για την απόκτηση των μετοχών της Εθνική Πανγαία, με προσφερόμενο αντάλλαγμα 4,88 ευρώ ανά μετοχή.

  Ειδικότερα, σύμφωνα με το πληροφοριακό δελτίο που δημοσίευσε η εισηγμένη, η περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας οι Μέτοχοι δύνανται να αποδέχονται τη Δημόσια Πρόταση με την υποβολή σχετικής έγγραφης δήλωσης αποδοχής σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. στην Ελλάδα, θα διαρκέσει τέσσερις (4) εβδομάδες, με έναρξη στις 03.07.2019, στις 08:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος) και λήξη στις 31.07.2019, με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα.

  Τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πρότασης θα δημοσιευθούν με επιμέλεια του Προτείνοντος, εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής, ήτοι μέχρι και την 02α.08.2019, στο διαδικτυακό τόπο και στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του Χ.Α., και θα κοινοποιηθούν στους εργαζόμενους της εταιρείας.

  Δείτε το πληροφοριακό δελτίο στη δεξιά στήλη "Σχετικά Αρχεία".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων