Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 05-Ιουν-2019 14:42

  Δούρος: Στις 26 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 26 Ιουνίου 2019, ημέρα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της "ΔΟΥΡΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ Α.Ε." 

  Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι  Μέτοχοι της  Ανωνύμου  Εταιρείας  "ΔΟΥΡΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ Α.Ε."  σε  Τακτική Γενική Συνέλευση,  την  26η Ιουνίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα  10:00' π.μ., στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Πάτρα  Μαραγκοπούλου  80,  προς  συζήτηση και  λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

  1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων που καταρτίστηκαν σύμφωνα με τα Δ.Π.Χ.Π.  της εταιρικής χρήσης 2018 (1/1/2018 - 31/12/2018), με τις επ' αυτών εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή.

  2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή -Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και τη διαχείριση της εταιρικής χρήσης 2018.

  3. Έγκριση καταβληθέντων  μισθών και αμοιβών σε ορισμένα μέλη  του Διοικητικού Συμβουλίου της χρήσης 2018 και προέγκριση ανώτατου ορίου αυτών που θα καταβληθούν στη χρήση 2019.

  4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή για τον έλεγχο των ετήσιων και ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2019 και καθορισμός  της αμοιβής τους.

  5. Τροποποίηση και συμπλήρωση των διατάξεων του Καταστατικού της εταιρίας με σκοπό την προσαρμογή και εναρμόνισή του σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 – Τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση και αναρίθμηση άρθρων του καταστατικού της Εταιρείας.

  6.- Διάφορα θέματα - Ανακοινώσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων