Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 17-Μαϊ-2019 16:24

  Grivalia Properties: Με 7,83% η Julius Baer Group

  Grivalia Properties: Με 7,83% η Julius Baer Group
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνολικά 7,83% επί του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας GRIVALIA PROPERTIES AΕΕΑΠ κατείχε την 14η Μαΐου 2019 η "Julius Baer Group Ltd", σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της εισηγμένης.

  Ειδικότερα, η GRIVALIA PROPERTIES AΕΕΑΠ (εφεξής "Εταιρεία") ανακοινώνει σύμφωνα με το άρθρο 14 του Ν.3556/2007 ότι βάσει σχετικής ενημέρωσης που έλαβε στις 17 Μαΐου 2019 από την εταιρεία "Kairos Partners SGR SpA", το συνολικό ποσοστό συμμετοχής επί του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας που κατέχει η "Kairos Partners SGR SpA", θυγατρική και ελεγχόμενη εταιρεία της "Julius Baer Group Ltd", στις 14 Μαΐου 2019, ξεπέρασε το όριο του 5%.

  Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική ενημέρωση, η "Kairos Partners SGR SpA" στις 14 Μαΐου 2019 κατείχε έμμεσα, μέσω της διαχειριζόμενης εταιρείας "Kairos International SICAV", ποσοστό 5,03% (σε αντίθεση με 4.87% παλαιότερα) επί του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, ήτοι 4.846.485 μετοχές και δικαιώματα ψήφου.

  Η "Kairos International SICAV" είναι ένα επενδυτικό κεφάλαιο (fund) με διαχειριστή την εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων "Kairos Partners SGR SpA". Το 100% του κεφαλαίου της "Kairos Partners SGR SpA" κατέχεται από την "Kairos Investment Management SpA" και το 100% του κεφαλαίου της τελευταίας κατέχεται από την "Julius Baer Group Ltd".

  Βάσει των ανωτέρω, η "Julius Baer Group Ltd" ελέγχει όλα τα δικαιώματα ψήφου των μετοχών που η "Kairos International SICAV" (την οποία διαχειρίζεται η "Kairos Partners SGR SpA") κατέχει στον Εκδότη. Η "Julius Baer Group Ltd" την 14η Μαΐου 2019 κατείχε συνολικά 7,83% επί του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων