Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Μαϊ-2019 12:19

  Καράτζη: Στις 8 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση των μετόχων

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 8 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την έγκριση διάθεσης κερδών χρήσεως 2018, την έγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου και την επικύρωση αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου για αύξηση υφιστάμενων εταιρικών εγγυήσεων σε συμβάσεις τραπεζικών πιστώσεων της θυγατρικής ΚΕΝ ΑΕ.

  Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της, προσκαλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 08 Ιουνίου 2019 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο της εταιρείας "Nana Beach" στο Δράπανο του Δήμου Χερσονήσου, για λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

  1.    Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης από 1/1 έως 31/12/2018, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

  2.   Έγκριση διάθεσης κερδών χρήσεως 2018.

  3.   Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την κλεισθείσα χρήση 2018.

  4.   Έγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

  5.   Εκλογή Ελεγκτών για την χρήση 2019 και καθορισμός της αμοιβής τους.

  6.    Επικύρωση αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου για αύξηση υφιστάμενων εταιρικών εγγυήσεων σε συμβάσεις τραπεζικών πιστώσεων της θυγατρικής ΚΕΝ ΑΕ.

  7.   Διάφορα άλλα θέματα.

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας για την λήψη αποφάσεως σε οποιοδήποτε θέμα της αρχικής ημερησίας διάταξης, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Επαναληπτική Συνέλευση την Τετάρτη, την 22η  Ιουνίου 2019 στον ίδιο χώρο, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ.

  Σημειώνεται ότι για την Επαναληπτική Συνέλευση δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 130 του Ν. 4548/2018.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων