Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 18-Απρ-2019 15:33

  Κτήμα Λαζαρίδη: Περιορισμένης έκτασης ζημίες σε τμήμα αποθήκης από πυρκαγιά

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Περιορισμένης έκτασης υλικές ζημίες σε τμήμα αποθήκης της εταιρείας και σε γεωργικά οχήματα, προκλήθηκαν από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες, Τετάρτη 16/4/2019 περί ώρα 21:30 μ.μ. όπως ανακοίνωσε σήμερα η  Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη Α.Ε.

  Ειδικότερα, η εισηγμένη ανακοίνωσε ότι λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες, Τετάρτη 16/4/2019 περί ώρα 21:30 μ.μ. προκλήθηκαν περιορισμένης έκτασης υλικές ζημίες σε τμήμα αποθήκης (βοηθητικές εγκαταστάσεις) της εταιρείας, εμβαδού 1.100 τ.μ. στην περιοχή της Καλής Βρύσης στην Δράμα και σε γεωργικά οχήματα, χωρίς να προκληθεί οποιαδήποτε ζημία στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, που βρίσκονται στην Αδριανή Δράμας, και χωρίς να κινδυνεύσουν άνθρωποι ή να προκληθούν σωματικές βλάβες σε ανθρώπους. Η αιτία της πυρκαγιάς είναι μέχρι στιγμή άγνωστη και ερευνάται αρμοδίως. Η πυρκαγιά περιορίστηκε αμεσότατα και κατασβήστηκε περί τις 22:00 μ.μ.

  Η παραγωγική λειτουργία της εταιρείας ουδόλως επηρεάζεται από την πυρκαγιά και συνεχίζεται απρόσκοπτα.

  Η Διοίκηση της εταιρείας θέλει να ευχαριστήσει την πυροσβεστική υπηρεσία για την άμεση επέμβασή της καθώς και τους εργαζομένους για την αμέριστη συνδρομή τους.

  Η εταιρεία είναι πλήρως ασφαλισμένη με ασφαλιστήρια συμβόλαια πυρός της εταιρείας Generali προς την οποία ήδη αναγγέλθηκε το συμβάν.

  Η εταιρεία προβαίνει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών, η οποία εκτιμάται ότι θα γίνει άμεσα και ταχύτατα.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ