Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 29-Μαρ-2019 18:19

  Επίλεκτος: Δεκτή από το Εφετείο η συμφωνία εξυγίανσης με τις τράπεζες

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δεκτή έγινε από το Εφετείο η συμφωνία εξυγίανσης μεταξύ της "Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία" και των πιστωτριών της τραπεζών, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. 

  Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας:

  Σε εφαρμογή του άρθρου 4.1.3.1 παρ.ιβ, του Κανονισμού Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία "ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ" γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι:

  Η εταιρεία πληροφορήθηκε την έκδοση της υπ΄ αριθμ.1185/2019 απόφασης του Εφετείου Αθηνών, με την οποία γίνεται δεκτή η αίτηση της εταιρείας και επικυρώνεται η από 16.06.2017 συμφωνία εξυγίανσης μεταξύ της Επιχείρησης και των πιστωτριών της Τραπεζών.

  Η Διοίκηση, μετά την δικαστική επικύρωση της συμφωνίας, αναμένει την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών καθαρογραφής και θεώρησης της παραπάνω απόφασης, ούτως ώστε να λάβει ασφαλή γνώση του πλήρους περιεχομένου, των παραδοχών και των αιτιολογιών της και να μπορέσει να προβεί σε εκτίμηση των επιδράσεων αυτής στην διάρθρωση και στα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας και κατ΄ επέκταση του ομίλου.  

  Η Διοίκηση αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την αξιολόγηση όλων των σημείων της συμφωνίας με νέα ανακοίνωση θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για τα αποτελέσματα της εφαρμογής αυτής.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ