Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Φεβ-2019 14:50

  Κεφάλαια, τεχνογνωσία και ανάπτυξη πωλήσεων προσδοκά η Κρητών Άρτος

  Κεφάλαια, τεχνογνωσία και ανάπτυξη πωλήσεων προσδοκά η Κρητών Άρτος
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Κρητών Άρτος, έχοντας πλέον ως στρατηγικό μέτοχο την SwitzGroup, θα μπορεί να ενισχυθεί κεφαλαιακά, να βοηθηθεί σε τεχνογνωσία και οργάνωση και στην περαιτέρω ανάπτυξη πωλήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τονίζει η εταιρεία, σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την πρόσφατη εξαγορά της.

  Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "η "SwitzGroup Europe Limited" κατέχει αμέσως και εμμέσως, μέσω της εταιρείας "Exalico Limited" της οποίας είναι μοναδική μέτοχος η ίδια συνολικά 3.222.351 κοινές ονομαστικές μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 60,56% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας Κρητών Άρτος.

  Ο νέος πλειοψηφών μέτοχος, δραστηριοποιείται στον χώρο παραγωγής και εμπορίας προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ετοίμων προϊόντων καθώς και πρώτων υλών. Έχει παρουσία με θυγατρικές εταιρείες σε αρκετές χώρες όπως Ινδία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Αυστραλία και Ελλάδα μέσω της πλειοψηφικής συμμετοχής της στην εταιρεία Olympic Foods Ltd, παραγωγή και εμπορία πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής με εγκαταστάσεις στην Μεταμόρφωση Αττικής.

  Η Κρητών Άρτος έχοντας στρατηγικό μέτοχο το "SwitzGroup", θα μπορεί να ενισχυθεί κεφαλαιακά, να βοηθηθεί σε τεχνογνωσία και οργάνωση και στην περαιτέρω ανάπτυξη πωλήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το προφίλ της εταιρείας θα παραμείνει στην προώθηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, προϊόντων κρητικής αρτοποιίας και γενικότερα της κρητικής διατροφής με έδρα τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο Κρήτης", καταλήγει η εταιρεία.

  *Διαβάστε ακόμη: Ποιος είναι ο Ινδός που εξαγοράζει την Κρητών Άρτος

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων