Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 01-Φεβ-2019 15:01

  Στην SwitzGroup το 60,55% της Κρητών Άρτος

  Στην SwitzGroup το 60,55% της Κρητών Άρτος
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε εταιρεία συμφερόντων του SwitzGroup πέρασε ο έλεγχος της "Κρητών Άρτος ΑΕΒΕ. Στο πλαίσιο εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής που πραγματοποιήθηκε, το 60,55% του συνόλου των μετοχών της "Κρητών Άρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία" βρίσκεται πλέον στον έλεγχο εταιρείας συμφερόντων του SwitzGroup.

  Ο όμιλος Switz Group, τον οποίο ανέλαβε ο Taizoon Khorakiwala, τον Ιανουάριο του 1980, πραγματοποιεί πωλήσεις περί τα 250 εκατ. δολάρια, απασχολεί 4.500 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται στην αρτοβιομηχανία σε 9 χώρες, μεταξύ των οποίων σε Ομάν, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Σρι Λάνκα, κ.ά.

  Η Κρητών Άρτος ιδρύθηκε το 2004 με την εξαγορά μιας παλιάς οικογενειακής βιοτεχνίας παραγωγής Κρητικών παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων. Ήταν η πρώτη εταιρεία που έκανε παραγωγή κρητικών αρτοσκευασμάτων με την επωνυμία μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ. Σήμερα οι κτιριακές της υποδομές ξεπερνούν τα 4.000 τετραγωνικά μέτρα, καθώς έχει εκσυγχρονίσει το μηχανολογικό της εξοπλισμό, διατηρώντας τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής των προϊόντων της.

  Από το Φεβρουάριο του 2009, η μετοχή της εταιρείας διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων