Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 21-Δεκ-2018 09:59

  Druckfarben: Στις 24/1 λήγει η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Εγκρίθηκε την 20 Δεκεμβρίου 2018 από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς το πληροφοριακό δελτίο της προαιρετικής δημόσιας πρότασης που η εταιρία με την επωνυμία "ΚΑΖΑΡ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ" (ο "Προτείνων") είχε απευθύνει προς τους μετόχους της Druckfarben για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της Εταιρίας, ονομαστικής αξίας €0,30 έκαστη τις οποίες δεν κατείχε άμεσα ή έμμεσα ο Προτείνων και τα Συντονισμένα Πρόσωπα (όπως ορίζονται κατωτέρω) κατά την 22.11.2018 (η "Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης"), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης.

  Σημειώνεται ότι ο Προτείνων προσφέρει το ποσό των €1,40 (το "Προσφερόμενο Τίμημα") σε μετρητά, για κάθε Μετοχή της Δημόσιας Πρότασης που του προσφέρεται νόμιμα και έγκυρα.

  Περίοδος αποδοχής

  Η περίοδος αποδοχής (η "Περίοδος Αποδοχής") κατά τη διάρκεια της οποίας οι Μέτοχοι δύναται να αποδέχονται τη Δημόσια Πρόταση με την υποβολή σχετικής έγγραφης δήλωσης αποδοχής (η "Δήλωση Αποδοχής") σε οποιοδήποτε κατάστημα της Διαχειρίστριας στην Ελλάδα θα εκκινήσει στις 27.12.2018 στις 8:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος) και θα λήξει στις 24.01.2019, με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα.

  Εναλλακτικά, οι Αποδεχόμενοι Μέτοχοι δύνανται, κατ’ επιλογήν τους, να εξουσιοδοτήσουν το χειριστή του λογαριασμού αξιών (ο "Χειριστής") που τηρούν στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (στο εξής το "Σ.Α.Τ.") στο οποίο είναι καταχωρημένες οι Μετοχές τους να προβεί στη συμπλήρωση, υπογραφή, κατάθεση ή διαβίβαση της Δήλωσης Αποδοχής και, γενικά, σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης στο όνομα και για λογαριασμό τους. Η διαδικασία αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης περιγράφεται αναλυτικά στην παράγραφο 3.2 του Πληροφοριακού Δελτίου.

  Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση στη δεξιά στήλη Σχετικά Αρχεία

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων