Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 27-Νοε-2018 17:23

  Alco: Δεν υπάρχει ακόμα χρονοδιάγραμμα για τις προϋποθέσεις υποβολής αιτήματος επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών

  Alco: Δεν υπάρχει ακόμα χρονοδιάγραμμα για τις προϋποθέσεις υποβολής αιτήματος επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα σχετικά με την πλήρωση των προϋποθέσεων που απαιτούνται από τον κανονισμό Χ.Α. για την υποβολή αιτήματος επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

  Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση: 

  1. H διοίκηση της ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ εξετάζει όλες τις δυνατότητες ανάκαμψης της Εταιρείας και προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με τα όσα επιτάσσει ο νόμος και το εταιρικό συμφέρον.

  2. Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία έχει ήδη προβεί σε μερική ρύθμιση των εκκρεμοτήτων της σε σχέση με φόρους και ασφαλιστικές εισφορές ενώ υλοποιεί ενέργειες που οδηγούν σε σταδιακή μείωση των ζημιών της.

  3. Παρά τα ανωτέρω, δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα σχετικά με την πλήρωση των προϋποθέσεων που απαιτούνται από τον κανονισμό Χ.Α. για την υποβολή αιτήματος επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας.

  4. Τέλος σε περίπτωση απόφασης του Χ.Α για την διαγραφή των μετοχών της Εταιρείας, η Εταιρεία θα εκπληρώσει όλες τις εκ του νόμου υποχρεώσεις της για την εξυπηρέτηση των μετόχων αυτής ιδίως σχετικά με ζητήματα ενημέρωσης και άσκησης δικαιωμάτων.

  Επιπροσθέτως η Εταιρεία γνωρίζει στο επενδυτικό κοινό ότι:

  α) σε περίπτωση διαγραφής των μετοχών της εταιρίας μας από το ΧΑ αυτές θα είναι έγχαρτες και

  β) οι μέτοχοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Μοίρα Ελένη στο τηλέφωνο
  210-5595223

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ