Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 27-Νοε-2018 17:08

  Τροπαία: Δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε εξέλιξη για ανάκαμψη της εταιρείας και του ομίλου

  Τροπαία: Δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε εξέλιξη για ανάκαμψη της εταιρείας και του ομίλου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη για την ανάκαμψη αυτής  και του ομίλου, τονίζει σε ανακοίνωσή της προς τους μετόχους της η Τροπαία Συμμετοχική, συμπληρώνοντας ότι οι μετοχές της εταιρείας, σε περίπτωση διαγραφής τους από το ΧΑ, θα παραμείνουν ονομαστικές και θα τηρούνται σε ηλεκτρονική μορφή. 

  Όπως σημειώνει η "Τροπαία", "δυστυχώς λόγω των δυσμενών οικονομικών συγκυριών και της δεινής οικονομικής θέσης στην οποία έχει περιέλθει η εταιρεία μας την τελευταία δεκαετία, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη για την ανάκαμψη αυτής  και του ομίλου. Είναι βέβαιο από μεριάς μας ότι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, δεν πρόκειται να υπάρξει υποβολή αιτήματος επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας μας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα 5.4. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου.

  Στα πλαίσια αυτά και στην περίπτωση λήψης απόφασης από το ΧΑ για την διαγραφή των μετοχών της εταιρείας μας, επιθυμούμε να σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω: 

  α. Οι μετοχές θα παραμείνουν ονομαστικές και θα τηρούνται σε ηλεκτρονική μορφή όπως και το βιβλίο μετόχων. Η διαχείριση του μετοχολογίου της εταιρείας θα γίνεται από εμάς, όπως και ο καθορισμός του τρόπου επικοινωνίας (site της εταιρείας) και εξυπηρέτησης των μετόχων (μέσω του υπευθύνου μετόχων). Oι μέτοχοι και οι κάτοχοι κλασματικών δικαιωμάτων θα μπορούν να ενημερώνονται είτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας  www.tropaia.gr είτε από την/τον υπεύθυνη/ο μετόχων της εταιρείας στο 210 2894620, και να επικοινωνούν είτε μέσω fax  210 2894782 είτε στην ηλεκτρονική δ/νση info@trh.gr.

  β. Οι κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας με την απόφαση της από 14.02.2014 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας, και το γενόμενο reverse split, το οποίο δεν έχει αποτυπωθεί χρηματιστηριακά, διαμορφώθηκαν  από 510.840 σε 5.109. Οι μέτοχοι της εταιρείας μειώθηκαν από 10.647 σε 306. Η ανωτέρω απόφαση δεν έχει προσβληθεί με αγωγή ή άλλο ένδικο βοήθημα. Τα κλασματικά υπόλοιπα που έχουν δημιουργηθεί μετά την ανωτέρω απόφαση ανέρχονται συνολικά σε 960 μτχ, τα οποία θα παραμείνουν ως έχουν καθώς δεν διαθέτουμε ούτε τον τρόπο ούτε τα ποσά για την εκποίησή τους. 

  Με εκτίμηση 
  Εκ της Διοικήσεως

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ