Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 27-Νοε-2018 16:53

  Μηχανική: Δεν θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών για τα επόμενα δύο χρόνια

  Μηχανική: Δεν θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών για τα επόμενα δύο χρόνια
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ρύθμιση των δανειακών υποχρεώσεων προς τράπεζες και προμηθευτές δεν επιτρέπουν την ικανοποίηση των απαιτούμενων προϋποθέσεων για την επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών της "Μηχανική Α.Ε." για τα επόμενα δύο χρόνια, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.  Μεταξύ άλλων υπογραμμίζεται πως η εταιρεία εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαδικασία εξυγίανσης. 

  Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

  Η εταιρεία Μηχανική Α.Ε. θα ήθελε να ενημερώσει το Χρηματιστήριο Αθηνών ότι καθίσταται ανέφικτη η ικανοποίηση των απαιτούμενων προϋποθέσεων προκειμένου για την επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών μας για τα επόμενα δυο έτη λόγω της προσπάθειας ρυθμίσεως των δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας προς τις Τράπεζες αλλά και προς τους προμηθευτές.

  Είναι γεγονός, ότι η εταιρεία μας θα εξακολουθήσει την διαδικασία εξυγίανσης των οικονομικών της στοιχείων, δεδομένου αφενός ότι εξακολουθεί να έχει παρουσία σε σημαντικά κατασκευαστικά έργα και αφετέρου λόγω της σταδιακής εξοφλήσεως των ληξιπροθέσμων υποχρεώσεών της, μέσω διακανονισμών που έχουν επιβληθεί από τις γενικότερες συνθήκες της οικονομίας. Δυστυχώς, η μη ανάκαμψη - όπως όλοι γνωρίζουμε - της οικονομίας και ιδιαιτέρα στον τομέα των κατασκευών - μας οδηγεί σε συντηρητικές πολιτικές, οι οποίες έχουν να κάνουν καταρχήν με την επιβίωσή μας και κατά δεύτερον με την συνέχιση της παρουσίας μας στο χώρο των κατασκευών.

  Κατόπιν των ανωτέρω, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μετόχους μας, οι οποίοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα γνώριζαν την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η εταιρεία μας,  ότι στην περίπτωση κατά την οποία αποφασισθεί η διαγραφή μας από το Χρηματιστήριο Αθηνών, μπορούν να επικοινωνούν για την διαχείριση των μετοχών τους στο τηλέφωνο του τμήματος μετόχων: 210 8097100 (κα Σ. Παναγιωτοπούλου, κος Σ. Φαρμάκης, κος Π. Τζανάκης).

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων