Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 23-Νοε-2018 19:51

  Druckfarben: Με 89,02% στα δικαιώματα ψήφου η ΚΑΖΑΡ Επενδυτική

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο 89,02% διαμορφώνεται περίπου το ποσοστό της ΚΑΖΑΡ Επενδυτικής και των προσώπων που ενεργούν συντονισμένα με αυτή, επί των δικαιωμάτων ψήφου της Druckfarben. 

  Όπως υπενθυμίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η ΚΑΖΑΡ Επενδυτική ("ο Προτείνων") υπέβαλε χθες 22 Νοεμβρίου προαιρετική δημόσια πρόταση για την αγορά του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετοχών της Druckfarben που δεν κατέχει ο Προτείνων και τα συντονισμένα με αυτόν πρόσωπα. 

  Ειδικότερα γνωστοποιούνται τα εξής: 

  1. Ο Προτείνων προέβη μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις ακόλουθες αποκτήσεις μετοχών της Εταιρίας:

  Κατά την 23.11.2018, ο Προτείνων απέκτησε 97.325 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρίας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 2,51% του συνόλου των κοινών μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας. Η τιμή απόκτησης των παραπάνω μετοχών ήταν 1,40 Ευρώ ανά μετοχή, ήτοι συνολικά 136.255 Ευρώ.
  2. Κατόπιν των ανωτέρω αποκτήσεων, ο Προτείνων κατέχει πλέον συνολικά άμεσα 97.325 μετοχές.

  Αφού ληφθούν υπόψη οι ανωτέρω αποκτήσεις, ο Προτείνων και τα πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα με αυτόν, ήτοι:  i) o κ. Γεώργιος Καραβασίλης, ως πρόσωπο που έχει τον απώτατο έλεγχο του Προτείνοντος και (ii) τα νομικά πρόσωπα που ελέγχονται από τον κ. Γεώργιο Καραβασίλη, εκτός της Εταιρίας και του Προτείνοντος, (ήτοι οι εταιρίες: SCOPE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, S.T.K. ENGINEERING LIMITED και JANCO TRADING LIMITED), κατέχουν συνολικά 3.447.819 μετοχές που αντιπροσωπεύουν περίπου το 89,02% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων