Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 12-Ιουλ-2018 16:27

  Ανοίγει ο δρόμος για την εξυγίανση των ναυπηγείων Σύρου μέσω Πτωχευτικού

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Ανοίγει ο δρόμος για την εξυγίανση των ναυπηγείων Σύρου μέσω Πτωχευτικού

  Το "πράσινο φως" για την εξυγίανση της "Νεώριο Σύρου" μέσω του πτωχευτικού κώδικα καλείται να ανάψει η έκτακτη γενική συνέλευση της "Νέωριον", που θα γίνει στις 2 Αυγούστου. 

  Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο εξυγίανσης προβλέπει διαγραφή τόκων, προσαυξήσεων και προστίμων, καταβολή του ¼ των οφειλών άμεσα και ρύθμιση του υπολοίπου ποσού σε πάνω από 200 δόσεις -κάποιοι υποστηρίζουν πως μπορεί να φθάσουν και τις 280. 

  Από τα 40 εκατ. ευρώ, που είναι το άνοιγμα της Νεώριον Σύρου, 10 εκατ. ευρώ θα δοθούν άμεσα από τον επενδυτή την ONEX που Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Πάνου Ξενοκώστα, για κάλυψη μέρους των οφειλών, ενώ τα υπόλοιπα 30 εκατ. ευρώ θα ρυθμιστούν σε βάθος χρόνου.

  Η ανακοίνωση της εταιρείας

  Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και μετά από την από 12.07.2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι Μέτοχοι της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ που εδρεύει στον Πειραιά (οδός Ακτή Μιαούλη, αρ. 67), σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 2 Αυγούστου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00’ στα γραφεία της θυγατρικής εταιρείας "ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" στα Ελευσίνια του Δήμου Ελευσίνας Αττικής (27ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών- Κορίνθου) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα της Ημερησίας Διατάξεως:

  ΘΕΜΑ 1ο: Υπαγωγή της θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου "ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΡΟΥ ΑΕ" στη διαδικασία εξυγίανσης στο άρθρο 106δ του Πτωχευτικού Κώδικα. 

  ΘΕΜΑ 2o: Λήψη αποφάσεων για την πορεία και τη συνέχιση της λειτουργίας της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου "ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΕ" κατόπιν και των τελευταίων εξελίξεων. 

  ΘΕΜΑ 3ο: Διάφορες Ανακοινώσεις.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων