Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 19-Απρ-2018 12:38

  Αναβολή στη συζήτηση της αίτησης να τεθεί η Axon σε ειδική διαχείριση

  Αναβολή στη συζήτηση της αίτησης να τεθεί η Axon σε ειδική διαχείριση
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αναβλήθηκε για τις 4 Μαΐου (αντί για τις 29 Μαΐου αρχικά), σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση του αιτήματος της Τράπεζας Πειραιώς να τεθεί η Axon Συμμετοχών σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

  Κατά την προγραμματισμένη αρχικά για σήμερα συζήτηση  του αιτήματος της τράπεζας στο Πρωτοδικείο Αθηνών, το δικαστήριο συναίνεσε σε αναβολή της συζήτησης.

  Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έκανε δεκτό το αίτημα της Τράπεζας Πειραιώς να δεσμευτούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Axon Συμμετοχών.

  Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς, ως πιστωτής της Axon Συμμετοχών, συμφερόντων του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, έχει ζητήσει να τεθεί η Axon σε ειδική διαχείριση, θεωρώντας ότι αποτελεί τη μόνη διέξοδο για τη διάσωση της επιχείρησης ή επιμέρους δραστηριοτήτων της και την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για το σύνολο των πιστωτών της.  

  Η Axon Συμμετοχών που, μεταξύ άλλων, ελέγχει ποσοστό 47,6% της Euromedica, έχει σταματήσει την ομαλή εξυπηρέτηση των οφειλών της προς την Πειραιώς από τον Μάιο του 2012, με αποτέλεσμα τον Φεβρουάριο του 2016 η τράπεζα να καταγγείλει δανειακές συμβάσεις συνολικού ποσού 47,2 εκατ. ευρώ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων