Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 18-Απρ-2018 13:59

  Χαιδεμένος: Πρόταση Δ.Σ. για επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Οικονομικό Ημερολόγιο του 2018 ανακοίνωσε σήμερα η "ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΕΒΕ", γνωστοποιώντας ταυτόχρονα ότι το Δ.Σ. προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους ποσού 0,02 ευρώ ανά μετοχή μέσω μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου.

  Ειδικότερα, το οικονομικό ημερολόγιο έχει ως εξής:

  Ημερομηνία ανακοίνωσης και δημοσίευσης των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 1.1.2017-31.12.2017: Πέμπτη 26.4.2018. με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΕΧΑΕ (www.helex.gr) και στην ιστοσελίδα της εταιρίας (www.haidemenos.gr).

  Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: Tετάρτη 20.6.2018.

  Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2017.

  Προτίθεται επίσης να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους ποσού 0,02 Ευρώ ανά μετοχή μέσω μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου.

  Σε περίπτωση λήψεως τέτοιας αποφάσεως περί επιστροφής κεφαλαίου οι ημερομηνίες αποκοπής, προσδιορισμού δικαιούχων επιστροφής κεφαλαίου, και έναρξης επιστροφής κεφαλαίου, οι οποίες θα προσδιορισθούν με βάση το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, καθώς και το τελικό ύψος του ποσού της επιστροφής ,θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας,

  Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ