Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 11-Απρ-2018 16:57

  Νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς στον Alpha Κύπρου

  Νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς στον Alpha Κύπρου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Άλλαξε χέρια την περασμένη εβδομάδα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV Cyprus. Πλέον το πλειοψηφικό πακέτο που ανήκε τόσο στον Δημήτρη Κοντομηνά, όσο και σε συνεργάτες του τέως υπουργού Εσωτερικών της Κύπρου Σωκράτη Χάσικου ανήκει στον όμιλο Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, διαχειρίστρια των Υπεραγορών AlphaMega, όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος Κύπρου

  Το δημοσίευμα επικαλούμενο πληροφορίες σημειώνει πως τη διεύθυνση του καναλιού θα αναλάβει ο Γιώργος Θεοδότου, υπεύθυνος μάρκετινγκ των υπεραγορών AlphaMega και εγγονός του ιδιοκτήτη των υπεραγορών Ανδρέας Παπαέλληνας. Η μεταβίβαση ολοκληρώθηκε έναντι €7 εκατ. και προβλέπει τη διατήρηση της συνεργασίας του κυπριακού σταθμού με τον Alpha TV στην Αθήνα.

  Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού Alpha στην Κύπρο έγινε πριν ακριβώς δύο χρόνια.  

  Η επίσημη ανακοίνωση

  Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την συνολική αγορά των  μετοχών της εταιρείας ALPHATELEVISION CYPRUS LIMITED (τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου), έχουν προχωρήσει οι: Γιώργος Θεοδότου, Χριστίνα Δημάδη Λοΐζου, Αιμίλιος Μίτσιγκας και Χριστόφορος Χριστοφόρου.

  Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία σημειώνει ότι "Η συμφωνία τελεί υπό την τελική έγκριση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

  Η εταιρεία ALPHA TELEVISION CYPRUS Ltd ανακοινώνει ότι με την υλοποίηση της συμφωνίας  Επίτιμος Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας πρόκειται να διοριστεί ο κ. Δημήτριος Κοντομηνάς ενώ εκτελεστικός Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Αντρέας Παπαέλληνας. Η τελική σύνθεση και τα μέλη του Διοικητικού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. 

  Γενικός Διευθυντής της εταιρείας παραμένει ο κ. Πέτρος Πέτρου".

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ