19:36 30/10
Η αμερικανική Equinix θα επενδύσει 4,4 δισ. ευρώ στη Βρετανία για ανάπτυξη data centers
Δίνοντας ώθηση στις φιλοδοξίες του Λονδίνου που θέλει να αναδειχθεί σε αδιαφιλονίκητο παράγοντα στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Το Οικονομικό της Ημερολόγιο ανακοίνωσε η ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε. γνωστοποιώντας ταυτόχρονα ότι το Δ.Σ. της εταιρείας θα υποβάλει πρόταση στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2017.
Ειδικότερα:
1. Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018.
2. Οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας και οι Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις, χρήσεως 2017, θα ανακοινωθούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 και θα δημοσιευθούν στο διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας την ίδια μέρα.
3. Η ετήσια ενημέρωση των αναλυτών, σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσεως 2017, θα γίνει τη Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018, μέσω τηλεδιάσκεψης.
4. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα υποβάλει πρόταση στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2017.
 
        