Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 27-Μαρ-2018 09:58

  Axon Συμμετοχών: Στις 17/4 η Έκτακτη Γ.Σ. για ΑΜΚ

  Axon Συμμετοχών: Στις 17/4 η Έκτακτη Γ.Σ. για ΑΜΚ
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17 Απριλίου, καλεί τους μετόχους της η Axon Συμμετοχών, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να συζητήσουν και να λάβουν απόφαση σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

  Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

  Θέμα 1ο: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των € 33.944.898,20, με κεφαλαιοποίηση του αποθεματικού που έχει σχηματιστεί από τη διαφορά της τιμής έκδοσης μετοχών υπέρ το άρτιο και λοιπών αφορολόγητων αποθεματικών, μετά τη φορολόγηση τους, με αύξηση της ονομαστικής αξίας από € 0,30 σε € 0,60.

  Θέμα 2ο: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου έως του ποσού € 14.000.000,40 με την έκδοση έως 23.333.334 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας € 0,60 εκάστη, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

  Θέμα 3ο: Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

  Θέμα 4ο: Λοιπά Θέματα.

  Όπως σημειώνεται, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί των ανωτέρω θεμάτων της αρχικής ημερήσιας διάταξης κατά την ημερομηνία της 17ης Απριλίου 2018, καλούνται οι μέτοχοι σε Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 30η Απριλίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.30 μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας επί της οδού Ρηγίλλης αριθμός 16α, 1oς όροφος, στην Αθήνα, χωρίς τη δημοσίευση νεοτέρας προσκλήσεως. Εάν και πάλι κατά τη συνεδρίαση της ημερομηνίας αυτής, δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, απαρτία για τη λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της αρχικής ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι μέτοχοι σε Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 11η Μαϊου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.30 μ.μ., στα γραφεία της εταιρείας επί της οδού Ρηγίλλης αριθμός 16α, 1oς όροφος, στην Αθήνα χωρίς τη δημοσίευση νεοτέρας προσκλήσεως. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης των τυχόν Επαναληπτικών Συνελεύσεων θα είναι τα ανωτέρω αναφερόμενα, με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης.

  Η έκτακτη Γ.Σ. έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Απριλίου στις 14.30 μ.μ., στα γραφεία της έδρας εταιρείας επί της Οδού Ρηγίλλης 16α1ος όροφος, στην Αθήνα

  Δείτε αναλυτικά την Έκθεση του ΔΣ επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης δεξιά στα "Σχετικά Αρχεία". 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡXEIA

  Έκθεση Δ.Σ. (84 KB)

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων