Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 12-Μαρ-2018 11:47

  Κτήμα Λαζαρίδη: Στις 28/3 η εκποίηση αδιάθετων κλασματικών υπολοίπων

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H "Eurobank Equities Α.Ε.Π.Ε.Υ.." ορίστηκε ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών που θα διενεργήσει την εκποίηση των 918 κοινών ονομαστικών μετοχών της Κτήμα Λαζαρίδη που προήλθαν από ΑΜΚ. 

  Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

  Η Εταιρία "ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΕ" ενημερώνει τους κ.κ. Μετόχους της ότι, σε συνέχεια της από 13/11/2017 ανακοίνωσή της και σύμφωνα με την απόφαση 121/08.03.2018 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία "Eurobank Equities Α.Ε.Π.Ε.Υ.." ορίστηκε ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών που θα διενεργήσει την εκποίηση των 918 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, που προήλθαν από την Αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου με την κεφαλαιοποίηση αφορολόγητων εκπτώσεων και την έκδοση 2.212.672 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, οι οποίες διανεμήθηκαν δωρεάν στους μετόχους της Εταιρίας σε αναλογία 1,4 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 10  παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές, που αποφασίστηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, που πραγματοποιήθηκε στις 14/07/2017.

  Η ανωτέρω εκποίηση θα διενεργηθεί την Τετάρτη 28/03/2018 κατά τα οριζόμενα στην παράγραφο 2.3.6 του κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

  Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

  Η Εταιρία "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε." θα ενημερώσει την Εταιρία, το Χρηματιστήριο Αθηνών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το αποτέλεσμα της εκποίησης.

  Το καθαρό ποσό της εκποίησης θα κατατεθεί από το μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, για λογαριασμό της Εταιρίας, αναλογικά υπέρ του συνόλου των δικαιούχων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και ∆ανείων.

  Με νεότερη ανακοίνωσή της η Εταιρία θα ενημερώσει τους κ.κ. Μετόχους της για το αποτέλεσμα της εκποίησης, καθώς και για τη διαδικασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου οι δικαιούχοι να εισπράξουν το ποσό που δικαιούνται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ