Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 27-Νοε-2017 18:03

  Quest Συμμετοχών: Αύξηση στις πωλήσεις και τα ΕΒΙΤDA του εννεαμήνου

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αύξηση στις πωλήσεις και τα ΕΒΙΤDA του εννεαμήνου ανακοίνωσε η Quest Συμμετοχών, ενώ τα κέρδη μετά από φόρους και Δικ.Μειοψηφίας υποχώρησαν.

  Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε πωλήσεις 294.907 χιλ. ευρώ αυξημένες κατά 10,70% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Τα ΕΒΙΤDA του εννεαμήνου ανήλθαν σε 26.490 χιλ. ευρώ σημειώνοντας άνοδο 20,90%, ενώ τα κέρδη μετά από φόρους και δικ. μειοψηφίας υποχώρησαν 31,60% και διαμορφώθηκαν σε 5.539 χιλ. ευρώ.
   


  Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, τα προ φόρων αποτελέσματα της τρέχουσας περιόδου, μειώθηκαν από  πρόβλεψη ύψους €5 εκατ. για καταβολή πρόσθετου αναβαλλόμενου τιμήματος σχετικό με την εξαγορά της θυγατρικής εταιρείας "Cardlink" και περιλαμβάνουν έκτακτα κέρδη από αντιστροφή πρόβλεψης στην θυγατρική "Quest Ενεργειακή" ύψους €1,1 εκατ. ενώ το αντίστοιχο περυσινό εννεάμηνο περιλαμβάνει κέρδη από την πώληση της συνδεδεμένης εταιρείας "Ανεμοπύλη Α.Ε." ύψους €1,4 εκατ. και κέρδη από διακοπείσες δραστηριότητες που αντιστοιχούν στις 2 θυγατρικές που πωλήθηκαν  στα τέλη του 2016 με δραστηριότητα στην παραγωγή ενέργειας ύψους €2,7 εκατ.

  Τέλος. οι επενδύσεις σε πάγιο εξοπλισμό (Capex) για το εννεάμηνο 2017 ανήλθαν σε €  14.820 χιλ. έναντι € 13.155 χιλ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

  Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση στη δεξιά στήλη Σχετικά Αρχεία

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡXEIA

  Ανακοίνωση (296 KB)

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων