09:33 29/01
H&M: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη του δ' τριμήνου
Αύξηση κερδών ανακοίνωσε για το δ' τρίμηνο χρήσης η σουηδική εταιρεία ειδών ένδυσης H&M ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Η F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε" ανακοίνωσε σήμερα ότι κατά τη συνεδρίαση της 20 Ιουλίου 2017, το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17, του Ν. 3371/2005.
Υπενθυμίζεται ότι η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας έχει παύσει ήδη από τις 23 Ιουνίου 2017.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία είχε υποβάλει σχετικό αίτημα διαγραφής του συνόλου των μετοχών προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς από την Αντίοχος.