Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 26-Ιουν-2017 13:25

  Νίκας: Στο 0,25% το ποσοστό της First European Retail Corporation

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε 0,25% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Νίκας κατήλθε το ποσοστό της FIRST EUROPEAN RETAIL CORPORATION, συνέπεια της μη άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης που αναλογούσαν στις θυγατρικές της εταιρείες.

  Αναλυτικά, σε ανακοίνωση της η Νίκας αναφέρει:


  Η Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ (εφεξής η "Εκδότρια"), σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν.3556/2007 όπως ισχύει, και κατόπιν της από 06/06/2017 σχετικής γνωστοποίησης, που έλαβε στις 22/06/2017 από τη μέτοχο FIRST EUROPEAN RETAIL CORPORATION, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι:


  Μετά την έναρξη διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, την 31/05/2017, των νέων μετοχών της Εκδότριας, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που η FIRST EUROPEAN RETAIL CORPORATION κατέχει μέσω των θυγατρικών της εταιρειών κατήλθε σε 0,25% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας, συνέπεια της μη άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης που αναλογούσαν στις θυγατρικές της εταιρείες. Η FIRST EUROPEAN RETAIL CORPORATION κατέχει πλέον μέσω των θυγατρικών της εταιρειών 201.850 μετοχές της Εκδότριας και 201.850 δικαιώματα ψήφου.


  Ακολουθεί η πλήρης αλυσίδα ελεγχόμενων επιχειρήσεων μέσω των οποίων ουσιαστικά κατέχονται τα δικαιώματα ψήφου, ξεκινώντας από την FIRST EUROPEAN RETAIL CORPORATION:

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ