Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 23-Ιουν-2017 17:53

    Unisoft: Μετατροπή 2,689 εκατ. ομολογιών που κατέχει η Eurobank σε μετοχές - Στο 35,31% το ποσοστό της τράπεζας

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Για τη μετατροπή 2.689.000 ομολογιών που κατέχει η Eurobank, στο πλαίσιο του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου των 10 εκατ. ευρώ εκδόσεως της Unisoft, σε κοινές έγχαρτες, με δικαίωμα ψήφου ονομαστικές μετοχές, ενημερώνει, με ανακοίνωσή της, η Altec. Κατ'όπιν αυτού, η τράπεζα αποκτά ποσοστό 35,31% στην εταιρεία, ενώ το ποσοστό της μητρική της, Altec, διαμορφώνεται σε 64,69%.

    Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, σύμφωνα με την από 19/6/2017 Δήλωση Μετατροπής Ομολογιών της Τράπεζας Eurobank Ergasias AE, όσον αφορά στο Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο των 10 εκ. €, εκδόσεως της θυγατρικής της εταιρείας Unisoft, από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, οι 2.689.000 ομολογίες  που κατέχει η ως άνω Τράπεζα, μετατρέπονται σε κοινές έγχαρτες, με δικαίωμα ψήφου ονομαστικές μετοχές, με βάση τον όρο 12 του προγράμματος με τον λόγο μετατροπής που ορίζεται εκεί ήτοι 0.001015.

    Η Eurobank Ergasias AE, καθίσταται μέτοχος 2.729 νέων κοινών έγχαρτων  με δικαίωμα ψήφου ονομαστικών μετοχών της θυγατρικής Unisoft A.E. και ως εκ τούτου το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αυξάνεται κατά 163.740 € με την ενσωμάτωση των νέων μετοχών και διαμορφώνεται σε 463.740€, διαιρούμενο σε 7.729 μετοχές ονομαστικής αξίας 60 € έκαστη.

    Η μητρική εταιρεία Altec Συμμετοχών ΑΒΕΕ συμμετέχει πλέον με 64,69% στο μετοχικό κεφάλαιο και αντίστοιχα η Eurobank Ergasias AE με 35,31%.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ