Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 28-Μαρ-2017 15:30

  Κτήμα Κ.Λαζαρίδη: Ουδεμία σχέση υφίσταται με την Μάρμαρα Λαζαρίδης

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με αφορμή το δημοσίευμα του Capital.gr  για την ένταξη σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης της Μάρμαρα Λαζαρίδης, η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ανακοίνωσε:

  "Προς αποκατάσταση της αλήθειας και λόγω της σύγχυσης που έχει δημιουργηθεί σε μερίδα του κοινού των ΜΜΕ θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι ουδεμία σχέση υφίσταται μεταξύ της εταιρείας μας, "ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε." και της εταιρείας "ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε.", η οποία πλέον με δικαστική απόφαση τέθηκε σε ειδική διαχείριση. 

  Στην εταιρεία μας, "ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε.", βασικός μέτοχος είναι η οικογένεια του Κωνσταντίνου Λαζαρίδη, ο οποίος το 1993 έπαυσε να αποτελεί Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας "ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε." και το 2002 αποχώρησε οριστικά από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας "ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε." και έκτοτε ουδεμία πράξη διοίκησης και διαχείρισης ασκεί στην εταιρεία αυτή, διατηρώντας απλώς την μετοχική ιδιότητα ως μέτοχος μειοψηφίας με ποσοστό μικρότερο του 15%. 

  Ο Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, χωρίς να έχει την δυνατότητα να παρέμβει στα διοικητικά της εταιρείας "ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε.", όλα αυτά τα χρόνια εξέφραζε την διαφωνία του ως προς τη διαχείριση και εκπροσώπηση της εταιρείας, μη απαλλάσσοντας τα μέλη του Δ.Σ. από τις ευθύνες τους. Με λύπη δε, παρακολουθεί την κατάρρευση μίας άλλοτε κραταιάς εταιρείας, πρωτοπόρου στον κλάδο του μαρμάρου, την οποία με κόπο ίδρυσε ο πατέρας του Γεώργιος προ 60 ετών, αγωνιώντας κι ο ίδιος προσωπικά και για την τύχη των εργαζομένων σ’ αυτήν, με πολλούς από τους οποίους συνδέεται προσωπικά."

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ