Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 06-Μαϊ-2016 11:05

  Χαϊδεμένος: Στις 15 Ιουνίου η τακτική Γενική Συνέλευση

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 15 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για την χρήση 2016.

  Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 15η Ιουνίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 9 π.μ. στην έδρα της εταιρείας στον Άλιμο, στην οδό Αρχαίου Θεάτρου αρ. 4 - Εθνικής Αντιστάσεως και Τραχώνων αρ. 4 (αίθουσα συνεδριάσεων Αρχαίου Θεάτρου αρ. 4, 1ος όροφος), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των πιο κάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

  1. Υποβολή και έγκριση Ισολογισμού της εταιρικής χρήσης 2015 μετά των επ΄ αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.

  2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2015

  3. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που κατεβλήθησαν και προέγκριση αμοιβών των μελών του Δ.Σ. για την χρήση 2016.

  4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για την χρήση 2016 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

  5. Διάφορες ανακοινώσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ